ONTSPANNINGSMASSAGE

In Zeist

Een ontspanningsmassage brengt je lichaam en geest helemaal tot rust. Wist je dat er tijdens een ontspanningsmassage een aantal hormonen vrijkomen? Het gaat om het hormoon oxytocine, dat je een veilig gevoel geeft, en serotonine, ook wel het gelukshormoon genoemd. Door deze stoffen daalt je hartslag en ga je rustiger en dieper ademen.
Een boost voor body en mind!

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is de perfecte keuze als je even lekker wilt ontspannen. Ook als je overprikkeld bent of last hebt van stressgerelateerde klachten, zoals gespannen spieren, lusteloosheid of vermoeidheid, is een ontspanningsmassage een uitkomst.

Goed om te weten: de ontspanningsmassage is geen stevige massage. Liever een stevigere massage? Dan is een sportmassage misschien beter. Overleg gerust even als je twijfelt; we geven je graag advies!

Ontspanningsmassage in Zeist bij Nicky's Massage

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Kom je voor het eerst naar de massage, dan vraag je je misschien af hoe alles zal verlopen. Een overzicht van wat je kunt verwachten:

  • Voordat de massage begint, bespreken we even wat je graag wilt laten masseren. In onze praktijk kun je terecht voor een massage van je hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten;
  • Geef het ook vooral aan als er nog bijzonderheden zijn die de masseur moet weten;
  • De masseur verlaat voor en na de massage de kamer, zodat je je rustig kunt omkleden.
Behandelruimte Nicky's Massage Zeist

Hoe lang duurt een ontspanningsmassage?

Je kunt bij Nicky’s Massage in Zeist terecht voor een ontspanningsmassage van 30 minuten, 45 minuten, 60 minuten of 90 minuten. Maak snel een afspraak in onze online agenda!

Wat kost een ontspanningsmassage?

Check hier de tarieven voor onze ontspanningsmassages in Zeist. Bevalt het goed en wil je vaker langskomen? Dan is het voordeliger om een strippenkaart van 5 of 10 sessies aan te schaffen voor een voordelige prijs.