OVER ONS

IN GOEDE HANDEN

Sinds 2017 is Nicky’s Massage, opgericht door Nicky Lammerts, te vinden in het centrum van Zeist. Als voormalig paardrij-instructrice weet Nicky precies wat intensieve belasting met een lichaam kan doen. De manage- en massagewereld delen bovendien een belangrijke factor: het is vrijetijds- besteding waar mensen naar uitkijken.

Een plek waar mensen graag komen en weggaan met vernieuwde energie.

Nicky's Massage in Zeist

MASSEURS

Masseur Nicky - Nicky's Massage

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, woonachtig in Utrecht. Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk!

Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. =)

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage.

Zie ik je snel op de Jagerlaan 10, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Masseur Soraya - Nicky's Massage

Hoi allemaal, mijn naam is Soraya. In 2011 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en mijn passie voor massage ontdekt. Ik heb in verschillende sauna’s en in een drogisterij gewerkt als assistent drogist.

Ik was zoekende naar mijn volgende uitdaging. Daarom heb ik besloten om mijn vaste baan op te zeggen, de opleiding tot sportmasseur (bij het NGS) te starten en fulltime aan de slag te gaan als masseur. Ondertussen heb ik naast de sportmassage opleiding verschillende cursussen gevolgd zoals, bindweefselmassage en zwangerschapsmassage.

Graag bespreek ik jouw wensen, blessures en klachten voordat ik te werk ga. Zo wordt de massage zorgvuldig en resultaatgericht gegeven. Ben jij toe om fysiek en mentaal weer even helemaal tot jezelf te komen? Dan breng ik je graag weer in balans!

Masseur Jeffrey - Nicky's Massage

Hallo, ik ben Jeffrey en woon in Wijk bij Duurstede.

Begin dit jaar heb ik mijn Sportmassage diploma gehaald, daarnaast heb ik de cursussen Sporttherapie en Dry Needling afgerond. Deze zal ik in de toekomst ook graag gaan toepassen.

Nu volg ik de cursus Cupping, Massage Therapie en ben ik me aan het verdiepen op het gebied van Manipulatie en Mobilisaties van het gehele lichaam. Dan kan ik zo gevarieerd mogelijk mensen helpen met hun klachten!

Naast mijn studie ben ik graag bezig met masseren, mensen van hun klacht af helpen doe ik het allerliefste! In de afgelopen tijd heb ik ook al veel ervaring opgedaan, daardoor heb ik veel klanten kunnen helpen.

Ben jij toe aan een klachtgerichte massage? Dan ben je bij mij aan het goede adres:)

Masseur Nienke - Nicky's Massage

Hi, ik ben Danique woonachtig in Utrecht samen met mijn zoontje. In 2021 heb ik mijn opleiding tot sportmasseur afgerond en als zzp'er begonnen, na 3 jaar ervaring op te doen, mag ik nu het team van Nicky’s Massage komen te versterken!

Op dinsdag, woensdag en zaterdag geef ik sportmassages en ontspanningsmassage. Ik hoop je snel te zien op de behandeltafel voor een lekkere en goede massage met een gezellig praatje!

Masseur Nienke - Nicky's Massage

Hoi! Ik ben Nienke en in 2017 heb ik de opleiding tot sportmasseur succesvol afgerond bij IVS Opleidingen. Door deze opleiding ben ik enthousiast geraakt om mijn eigen praktijk op te zetten en zo ontstond massagepraktijk LOS. 5 jaar lang heb ik hier met erg veel plezier fulltime aan gewerkt, maar sinds 2022 heb ik besloten om dit af te bouwen naar twee dagen per week. De rest van de week werk ik als consulent.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals de Indiase hoofdmassage, de Lomi Lomi massage en een verdieping van de rug-, nek- en schoudermassage.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, creatief en enthousiast om mijn ideeën over massage in de praktijk te brengen. Ik ga voor een massage graag met je in gesprek om een zo persoonlijk mogelijk gerichte massage te geven die aansluit bij jouw wensen en/of eventuele klachten.

Je kunt bij mij een afspraak maken voor een sportmassage, ontspanningsmassage. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Masseur Amber - Nicky's Massage

Mijn naam is Amber Koetsier en ik woon in Zeist.

Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie werk ik graag in de massagepraktijk, om je met een ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen.

Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage. Hopelijk tot snel!

Nicky's Massage Zeist afspraak maken
Nicky's Massage wachtruimte
Behandelruimte Nicky's Massage