OVER ONS

IN GOEDE HANDEN

Sinds 2017 is Nicky’s Massage, opgericht door Nicky Lammerts, te vinden in het centrum van Zeist. Als voormalig paardrij-instructrice weet Nicky precies wat intensieve belasting met een lichaam kan doen. De manage- en massagewereld delen bovendien een belangrijke factor: het is vrijetijds- besteding waar mensen naar uitkijken.

Een plek waar mensen graag komen en weggaan met vernieuwde energie.

Bindweefselmassage in Zeist bij Nicky's Massage

MASSEURS

Masseur Nicky - Nicky's Massage

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, woonachtig in Utrecht. Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk!

Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. =)

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage.

Zie ik je snel op de Jagerlaan 10, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Masseur Soraya - Nicky's Massage

Hoi allemaal, mijn naam is Soraya. In 2011 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en mijn passie voor massage ontdekt. Ik heb in verschillende sauna’s en in een drogisterij gewerkt als assistent drogist.

Ik was zoekende naar mijn volgende uitdaging. Daarom heb ik besloten om mijn vaste baan op te zeggen, de opleiding tot sportmasseur (bij het NGS) te starten en fulltime aan de slag te gaan als masseur. Ondertussen heb ik naast de sportmassage opleiding verschillende cursussen gevolgd zoals, bindweefselmassage en zwangerschapsmassage.

Graag bespreek ik jouw wensen, blessures en klachten voordat ik te werk ga. Zo wordt de massage zorgvuldig en resultaatgericht gegeven. Ben jij toe om fysiek en mentaal weer even helemaal tot jezelf te komen? Dan breng ik je graag weer in balans!

Masseur Jeffrey - Nicky's Massage

Hallo, ik ben Jeffrey en woon in Wijk bij Duurstede.

Begin dit jaar heb ik mijn Sportmassage diploma gehaald, daarnaast heb ik de cursussen Sporttherapie en Dry Needling afgerond. Deze zal ik in de toekomst ook graag gaan toepassen.

Nu volg ik de cursus Cupping, Massage Therapie en ben ik me aan het verdiepen op het gebied van Manipulatie en Mobilisaties van het gehele lichaam. Dan kan ik zo gevarieerd mogelijk mensen helpen met hun klachten!

Naast mijn studie ben ik graag bezig met masseren, mensen van hun klacht af helpen doe ik het allerliefste! In de afgelopen tijd heb ik ook al veel ervaring opgedaan, daardoor heb ik veel klanten kunnen helpen.

Ben jij toe aan een klachtgerichte massage? Dan ben je bij mij aan het goede adres:)

Masseur Danique - Nicky's Massage

Hi, ik ben Danique woonachtig in Utrecht samen met mijn zoontje. In 2021 heb ik mijn opleiding tot sportmasseur afgerond en als zzp'er begonnen, na 3 jaar ervaring op te doen, mag ik nu het team van Nicky’s Massage komen te versterken!

Op dinsdag, woensdag en zaterdag geef ik sportmassages en ontspanningsmassage. Ik hoop je snel te zien op de behandeltafel voor een lekkere en goede massage met een gezellig praatje!

Masseur Amber - Nicky's Massage

Mijn naam is Amber Koetsier en ik woon in Zeist.

Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie werk ik graag in de massagepraktijk, om je met een ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen.

Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage. Hopelijk tot snel!

Nicky's Massage wachtruimte
Nickys-massage-voorkant
Behandelruimte Nicky's Massage Zeist