OVER ONS

IN GOEDE HANDEN

Sinds 2017 is Nicky’s Massage, opgericht door Nicky Lammerts, te vinden in het centrum van Zeist. Als voormalig paardrij-instructrice weet Nicky precies wat intensieve belasting met een lichaam kan doen. De manage- en massagewereld delen bovendien een belangrijke factor: het is vrijetijds- besteding waar mensen naar uitkijken.

Een plek waar mensen graag komen en weggaan met vernieuwde energie.

Bindweefselmassage in Zeist bij Nicky's Massage

In de praktijk

De masseurs van Nicky’s Massage zijn dan ook betrokken mensen-mensen, bekwaam en doorkneed, die ervoor zorgen dat de klant zich gezien en gehoord voelt. Dit betekent dat een masseur niet zomaar aan de slag gaat, maar eerst vraagt naar klachten, details en blessures. Op basis van deze klachtgerichte aanpak start de masseur doelgericht met de behandeling. Ook kan de masseur tips geven over een vervolg-behandeling, een goede lichaamshouding of oefeningen voor thuis.

Zodoende wordt er bij Nicky’s Massage gekeken naar ‘het complete plaatje,’ wat aansluit bij een holistische visie. Toch past de term ‘holistisch’ niet goed bij Nicky’s Massage omdat het holistisch gedachtegoed, in de context van geneeskunde, fysiotherapie en massages, geassocieerd wordt met alternatieve geneeswijzen en levensstijlen. Om het praktische, nuchtere karakter van Nicky’s Massage te bewaken wordt de term holistisch daarom vermeden of vervangen door ‘onderzoekend.’

Als resultaat van deze onderzoekende, klachtgerichte werkwijze worden sportmassages het meest gegeven, maar ook stoel-, zwangerschaps-, bindweefsel- en ontspanningsmassages behoren tot de mogelijkheden. Zo zorgen de mensen van Nicky’s Massage ervoor dat klanten niet alleen uitgerust, maar ook echt geholpen zijn als ze naar huis gaan.

MASSEURS

Masseur Nicky - Nicky's Massage

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, woonachtig in Utrecht. Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk!

Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. =)

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage.

Zie ik je snel op de Jagerlaan 22, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Masseur Sandra - Nicky's Massage

Graag stel ik mij aan je voor! Mijn naam is Sandra Verweij en ik woon in Nieuwegein. Ik ben opgeleid als holistisch masseur waarbij ik mij ook bekwaamd heb in het geven van een sport- ontspanning en bindweefselmassages.

Naast het masseren van mensen voor ontspanning of klachtgerichte behandelingen werk ik als vrijwilliger in een hospice. Het geeft mij veel voldoening en gevoel van dankbaarheid om mensen te mogen begeleiden in hun laatste fase.

Ik heb er zin in! Je kunt bij mij terecht voor een ontspannings-, sport- en bindweefselmassage.

Masseur Jeffrey - Nicky's Massage

Hallo, ik ben Jeffrey en woon in Wijk bij Duurstede.

Begin dit jaar heb ik mijn Sportmassage diploma gehaald en ik studeer op dit moment Sporttherapie. Daarnaast volg ik ook een cursus Dry needling, dit zal ik in de toekomst ook gaan toepassen.

Naast mijn studie ben ik graag bezig met masseren, mensen van hun klacht af helpen doe ik het allerliefste! In de afgelopen tijd heb ik ook al veel ervaring op kunnen doen waarbij ik veel klanten heb kunnen helpen.

Ben jij toe aan een klachtgerichte massage? Dan ben je bij mij aan het goede adres:)

Masseur Soraya - Nicky's Massage

Hoi allemaal, mijn naam is Soraya. In 2011 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en mijn passie voor massage ontdekt. Ik heb in verschillende sauna’s en in een drogisterij gewerkt als assistent drogist.

Ik was zoekende naar mijn volgende uitdaging. Daarom heb ik besloten om mijn vaste baan op te zeggen, de opleiding tot sportmasseur (bij het NGS) te starten en fulltime aan de slag te gaan als masseur. Ondertussen heb ik naast de sportmassage opleiding verschillende cursussen gevolgd zoals, bindweefselmassage en zwangerschapsmassage.

Graag bespreek ik jouw wensen, blessures en klachten voordat ik te werk ga. Zo wordt de massage zorgvuldig en resultaatgericht gegeven. Ben jij toe om fysiek en mentaal weer even helemaal tot jezelf te komen? Dan breng ik je graag weer in balans!

Masseur Amber - Nicky's Massage

Mijn naam is Amber Koetsier en ik woon in Zeist.

Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie werk ik graag in de massagepraktijk, om je met een ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen.

Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage. Hopelijk tot snel!

Nicky's Massage wachtruimte
Nickys-massage-voorkant
Behandelruimte Nicky's Massage Zeist