VEELGESTELDE VRAGEN

HOE MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN?

Via de volgende link kom je bij de online planner. Hier geef je aan welke massage je zou willen => hoeveel minuten => en de datum=> vervolgens nog wat gegevens invullen en dan staat de afspraak. Lukt dit niet? Dan kun je altijd een mailtje sturen of even telefonisch contact opnemen.

WELKE MASSAGES ZIJN ER BIJ NICKY'S MASSAGE?

Je kunt voor een ontspanningsmassage, sportmassage en bindweefselmassage terecht bij ons.

HELP! WELKE MASSAGE MOET IK KIEZEN?

Geen zorgen, via de website kun je uitgebreid lezen over de massages. Kom je er niet uit dan kun je altijd contact opnemen via de mail of whatsapp.

MOET IK IETS MEENEMEN NAAR DE MASSAGE?

Je hoeft niks mee te nemen, wij hebben alles voor je geregeld. Heb je een speciale voorkeur voor massageolie? Dan kun je deze zelf meenemen.

HOE KAN IK BETALEN?

Het is alleen mogelijk om te pinnen.

KAN IK MIJN AUTO MAKKELIJK PARKEREN? JA

Ja dat kan, je kunt aan de Antonlaan in de parkeergarage parkeren. Dit is per uur betaald, in de straat in het helaas alleen voor vergunninghouders. Op de Lyceumlaan kan je gratis parkeren, dat is 10 minuten lopen.

WANNEER KAN IK GEEN MASSAGE KRIJGEN?
  • Koorts en griep
  • Ontstekingen
  • Kapotte huid of besmettelijke huidaandoening
  • Kanker of andere ernstige ziektes
HOE KAN IK MIJN AFSPRAAK ANNULEREN?

Kom de dag of het tijdstip toch niet uit? Dan kun je via je account zelf de afspraak annuleren. Wil je direct een nieuwe afspraak maken, klik dan hier!

HOE VER VAN TEVOREN KAN IK AFZEGGEN?

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen, ben je te laat met afzeggen moeten wij helaas de afspraak in rekening brengen.

Nicky’s Massage voor sportmassages, bindweefselmassages en ontspanningsmassages in Zeist